7×7 Afslank receptenboek informatie

Het 7×7 Afslank Receptenboek is geschreven door Jasper Alblas wie tijden problemen met zijn gezondheid heeft gehad. Door schade en schande in het leven is Jasper op zoek gegaan naar manieren die helpen om gezond te eten en daarbij af te vallen. Vele bedrijven, vooral multinationals en voedsel producerende, geven foutieve informatie over het eten dat er te koop is en zetten ons daarmee op het verkeerde been. Jasper Alblas deelt in het boek zijn kennis over gezond eten en laat u zien hoe ook u in een maand tijd 8 kilo (of meer) kunt verliezen.

Waarom het 7×7 Afslank Receptenboek?

In Nederland heeft het merendeel van de bevolking te kampen met overgewicht….. Het hebben van overgewicht kan nare consequenties hebben voor zowel de korte als de lange termijn. De klachten kunnen worden tegengegaan door op een gezonde manier te gaan eten en te beginnen met afvallen.  Een overzicht van mogelijke klachten:

Korte termijn klachten:

– Slecht slapen
– Obstipatie
– Gepest worden
– Vermoeid zijn
– Stressvol zijn
– Laag zelfbeeld
– Slechte ontlasting

Lange termijn klachten:

– Hart- en vaatziekten
– Hoge bloeddruk
– Hoog cholesterol
– Zwangerschapsproblemen
– Diabetes
– Problemen om te bewegen
– Onvruchtbaarheid

Meestal weten we waar het overgewicht vandaan komt, maar doen we er niets aan om het kwijt te raken. Om het gewicht er weer af te krijgen betekent het vaak dat er gezonder gegeten moet worden. Een steuntje in de rug helpt vaak om te beginnen met afvallen. Er is een afslankmogelijkheid waarbij er gemakkelijk 2 kilo per week verloren gaat en die dat benodigde steuntje in de rug geeft: het 7×7 Afslank Receptenboek.

Wat mag u eten met het 7×7 Afslank Receptenboek?

Het dieet is gebaseerd op de inname van natuurlijke, biologische producten. Groente en fruit zijn daarbij de belangrijkste dagelijkse voedingsstoffen.

Wat mag u niet eten met het 7×7 Afslank receptenboek?

De inname van koolhydraten word tot een minimum beperkt. Uiteraard word de inname van verkeerde, verzadigde, vetten en de inname van suiker volledig aan banden gelegd.

Wat krijg ik als het 7×7 Afslank Receptenboek bestel?

7x7 Afslank receptenboek

Het 7×7 Afslank Receptenboek (PDF)

Een 65 tellend digitaal boek met
– 7 x 7 vet verbrandende recepten
– Waarom cardio trainingen averechts werken
– De 10 meest ongezonde ontbijten en de alternatieven hiervoor
– Alle informatie over de diverse voedingsstoffen
– Kant en klare boodschappenlijst
– Duidelijk en overzichtelijk eetschema voor de hele week
– Alle informatie om gemakkelijk 2 kilo (of veel meer) per week te verliezen
– Tips om het gewicht vast te houden (geen Jojo-effect)

Ontdek het 7×7 Afslank Receptenboek

Jasper Alblas heeft met het 7×7 Afslank Receptenboek ruim 5.000 tevreden gebruikers. Het boek is niet voor niets gewaardeerd met 5 sterren!

Tijdelijke korting

Jasper heeft het 7×7 Afslank Receptenboek tijdelijk voor een zeer scherp bedrag in de aanbieding. Begin met een gezonder leven en bestel het boek nu.

Bestel het 7×7 Afslank Receptenboek