Alternatieve diëten

Alternatieve diëten? Een dieet kiezen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Doordat de bomen door het bos niet meer te zien zijn, kan het zijn dat u een dieet kiest die niet goed bij de wensen past.

Koolhydraatarm dieet gratis uitproberen? 1 dag gratis koolhydraatarm.

Een koolhydraatarm dieet wordt door velen gezien als een verstandige manier van diëten. Het idee is simpel: verlaag de inname van calorieën en val daarbij af. Ook op zoek naar een koolhydraatarm dieet? Kies hier uw favoriet.

Het kan ook zijn dat u liever voor een ander dieet kiest. Er zijn verschillende soorten diëten te vinden. Hier is een overzicht van de belangrijkste diëten van dit moment.

Dr Frank dieet. Dokter Frank van Berkum is een specialist in het behandelen van mensen met overgewicht. Het bekende Dr. Frank dieet is gebaseerd op de inname van eiwitrijk voedsel. Door voornamelijk zuivel, vis en vlees te eten, treed er sneller een verzadigd gevoel op. Hierdoor is de kans op teveel en verkeerd eten verkleind. Bezoek de website.

Dukan dieet. De inname van koolhydraten wordt flink verlaagd en de inname van eiwitten flink verhoogd. Eigenlijk lijkt het op een koolhydraatarm dieet alleen zorgt een gezond koolhydraatarm dieet dat er voldoende voedingsstoffen binnenkomen. Het Dukan dieet bestaat uit meerdere fases en in elke fase wordt er een doel nagestreefd. Bezoek de website.

Weight Watchers. Het wereldberoemde Weight Watchers programma lijkt in eerste instantie te mooi om waar te zijn: u kunt blijven eten wat u at. Met het Weight Watchers dieet krijgt u dagelijks een aantal punten en elk soort eten of drinken is belast met een aantal punten. Bent u door de punten heen voor die dag dan mag u niet meer eten. Bezoek de website.

South Beach dieet. Het dieet is van origine bedoeld om hartpatiënten te helpen de suikerspiegel laag te houden. Het South Beach dieet doet dat door de aanval te openen op de Glychemische Index. Het dieet bant voedingswaren uit die de bloedsuikerspiegel snel laten stijgen. Bezoek de website.