Back to Basic Afslankplan informatie

Het back to basic Afslankplan helpt door middel van een kant en klare boodschappenlijst met afvallen. Door de inname van koolhydraten tot een minimum te beperken en daarbij puur natuurlijke producten te eten, kan er gemakkelijk 2 kilo per week word afgevallen.

Waarom het Back to Basic Afslankplan?

Afvallen is voor veel mensen erg lastig omdat er constant verleidingen voorbij komen. Moe, futloos, slap, lui, onzekerheid en een laag zelfbeeld zijn veel gehoorde termen die voorbij komen bij mensen met overgewicht. Om alle verleidingen te weerstaan en daarbij aan overtollig vet te werken, is dit dieet perfect te gebruiken. Het Back to Basic Afslankplan helpt op een gezonde manier en met de inname van natuurlijke producten lichaamsvet tot het verleden te laten behoren. Dit koolhydraatarm dieet kan ervoor zorgen dat er per week gemakkelijk 2 kilo verloren gaat. Dat is gemakkelijk 8 kilo per maand!

Wat mag u eten met het Back to Basic Afslankplan?

De insteek van een koolhydraatarm dieet is om koolhydraten zo veel mogelijk te mijden. Daarom is het Back to Basic Afslankplan gebaseerd op de inname van natuurlijke producten. Groente, fruit, plantaardige olie, sommige stukken vlees en vis.

Wat mag u niet eten met het Back to Basic Afslankplan?

Koolhydraatrijk voedsel is uit den boze. Tarwe, rijst, granen, zuivel etc. worden tot een absoluut minimum beperkt.

Wat krijg ik als ik het Back to Basic Afslankplan bestel?

back to basic afslankplan

Het Back to Basic Afslankplan (PDF)

Een digitaal boek met:
– 30 vet verbrandende recepten
– Praktische tips en trucs voor een gezond, slank lichaam
– Waarom er geen Jojo-effect optreed
– Handige en gezonde boodschappenlijst
– Koolhydraatarm dieet om 2 kilo per week af te vallen
– Bonus: informatie over je nieuwe eetpatroon

Back to Basic Afslankplan gebruiken?

Dit koolhydraatarm dieet is niet zo lang geleden op de markt gekomen maar timmert flink aan de weg. Inmiddels zijn er bijna 1500 tevreden gebruikers.

Aanbieding

Het Back to Basic Afslankplan is momenteel nog scherp geprijsd. Profiteer van deze aanbieding en begin met afvallen met dit koolhydraatarm dieet. Bestel nu.

Bestel het Back to Basic Afslankplan